Over EY Bewindvoering

Missie en visie
EY Bewindvoering, onder leiding van mij, Esra Yalcin, is ontstaan uit maatschappelijke betrokkenheid. Het kan voorkomen dat men zich in een kwetsbare positie verkeert en de grip op zijn/haar financiën begint kwijt te raken of kwijt is. Mensen die financiële uitdagingen hebben wil ik graag een helpende hand bieden. Het doel van EY Bewindvoering is het behartigen van de financiële belangen van de cliënt. Dit zal op een betrouwbare, deskundige, respectvolle en verantwoorde manier gebeuren. In mijn werkzaamheden als bewindvoerder zal ik de cliënt betrekken in het proces. EY Bewindvoering maakt vooraf duidelijke afspraken en hanteert een heldere en transparante manier van communiceren. De cliënten moeten een vertrouwd gevoel hebben over de wijze waarop ik de financiële zaken behartig, want niemand geeft graag de financiën uit handen. Met behulp van goede samenwerking tussen cliënt en bewindvoerder kun je namelijk financiële uitdagingen sneller oplossen. Bij deze samenwerking vormt wederzijdse vertrouwen en elkaar met respect behandelen belangrijke uitgangspunten. Mijn werkzaamheden voer ik kleinschalig uit, waarbij directe persoonlijke aanpak een kernwaarde is.

Over mij als bewindvoerder

Ik ben in het bezit van een HBO-Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (2015), post-HBO opleiding Professioneel Communiceren en Beïnvloeden (2019) en post-Bachelorcursus Beschermingsbewindvoerder en Beheer (2021). In de sociale sector heb ik inmiddels ruim 7 jaar werkervaring opgebouwd als hulpverlener. Hieruit is ook mijn interesse ontwikkeld voor het vak bewindvoering. Het geeft mij voldoening wanneer ik een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van het leven van de medemens. Een stabiele financiële situatie is hiervoor essentieel. Mijn ervaringen, kwaliteiten en deskundigheid wil ik bundelen en deze op een professionele wijze inzetten als bewindvoerder.

Intercultureel met een hart voor de sociale sector 

EY Bewindvoering, gevestigd in Doetinchem, biedt laagdrempelige en heldere communicatie aan voor cliënten die de Nederlandse taal niet goed, of nauwelijks beheersen. Zo beheers ik de Turkse taal en ken de culturele normen en waarden. Ook vanwege de werkzaamheden in de afgelopen jaren als hulpverlener in de sociale sector, ken ik als geen ander het lokale beleid, de benodigde diverse lokale (overheids-)instanties en kenniskringen. Zo kan ik snel schakelen met partijen en instanties.

Kernwaarden EY Bewindvoering:


Betrouwbaar


Persoonlijk


Respectvol


Verantwoord


Intercultureel

Esra Yalcin

Bewindvoerder

EY Bewindvoering

KvK: 82553629
Postadres: Postbus 39, 7000AA Doetinchem
Telefoon: 0645692787